Jordbær og Champagne

Spanske forskere har deltatt i en europeisk undersøkelse som viser at jordbær har en beskyttende virkning på magen ved alkoholinntak. Vi kan raskt konkludere med at jordbær og Champagne dermed er fullt “lovlig”, men dette er nok ikke formålet med studien.

Med disse oppsiktsvekkende resultatene kan forskerne utvikle effektiv medisin mot magesår. Undersøkelsen ble utført på laboratorierotter.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Disse ble gitt etylisk alkohol og etanol. De rottene som på forhånd hadde drukket jordbærekstrakt i ti dager, hadde sterkere gastrisk slimdannelse som beskyttet magen mot alkoholen.

Forskerne konkluderer med at en diett rik på jordbær kan beskytte mot magesykdommer.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler