Januarsalget er i gang

Den spanske befolkningen bruker i gjennomsnitt 80 euro per person under årets januarsalg, 11,1% mindre enn i fjor, viser tall fra forbrukerorganisasjonen FUCI.

Tekst: Bente Puig

Forbruket er dermed tilbake til samme nivå som i 2007. To tusen mennesker deltok i spørreundersøkelsen i desember. 83% uttalte at de ville bruke mindre penger på januarsalget i år enn i fjor, mens 17% ville bruke mer. 67% vil bruke pengene på klær, som er den varegruppen med størst avslag under januar-salget grunnet sesongslutt.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Regionene der forbruket er høyest er Madrid med et gjennomsnitt på 95 euro per person, og Valencia med et gjennomsnitt på 87 euro. Der forbruket er lavest er Kanariøyene og Castilla La Mancha med henholdsvis 72 og 74 euro per person.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler