Hunder gir sunne barn

Hunden er visst ikke bare menneskets beste venn. Nye studier viser at hunden også kan forebygge pustevansker og infeksjoner hos barn.

Tekst: Bente Puig

Det er Dr. Eija Bergroth ved universitetessykehuset Kuopio i Finland som står bak undersøkelsen av 397 finske småbarn som bor sammen med kjæledyr. Undersøkelsen viste at barna som hadde hund i hus hadde lavere forekomst av ørebetennelse, hoste og ren¬nende nese. De hadde også mindre behov for antibiotika.

Leiebil Spania
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania

Årsaken til dette skal være at hundenes allergener har god effekt på barnas immunforsvar. Katter skal også ha en god effekt, men ikke i like stor grad som hunder.

Kjøpe eller selge bolig i Spania?
På boligportalen Allpropertiesspain.com kan du finne drømmeboligen du er på jakt etter i Spania. Portalen gir deg oversikt over hvilke boliger som er til salgs og utleie i hele Spania. Alle spanske boliger på et sted. Skal du selge bolig i Spania, kan du selge boligen privat eller gjennom en registrert eiendomsmegler helt gratis. Sjekk selv på www.allpropertiesspain.com
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler