Hundekjøtt i kjøttkaker fra Spania

Myndighetene i Holland etterforsker om hundekjøtt kan være blandet inn i et parti kjøttkaker. Kjøttet skal ha kommet fra Nord-Spania. Der ble det for en tid tilbake meldt om flere uoppklarte tyverier av hundser. Ingen ting er ennå bekreftet, men man har foretatt DNA analyser.

Tekst/Foto: Costanytt

En eier av et hundemottak i Ponteverdra, nordvest i Spanias region Galicia, meldte for 18 måneder siden at flere av hundene plutselig forsvant sporløst. Hundeeieren mener de ble stjålet og videresolgt til en mann som smuglet dem utenlands for å kunne bruke kjøttet.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Ifølge den hollandske avisen De Telegraaf har myndighetene i landet ikke ennå funnet bevis på at det virkelig har vært hundekjøtt i verken dyrefôr eller menneskemat, men DNA-tester er gjort av forskjellige matvarer for undersøkelse, skriver Stavangeravisen.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa Blanca.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler