Hennes & Mauritz

Hennes & Mauritz er en motekjede kjent over hele verden. Den er populær blant alle generasjoner, fordi de har klesplagg i alle typer i alle størrelser. Prisene er også rimelige, og det finnes alltid noe på salg i deres butikker. Vår nærmeste butikk i nærområdet er i shoppingsenteret La Marina. Den butikken er ganske ny.

Hennes & Mauritz sin første butikk åpnet i 1947 i Västerås i sverige. Den butikken het “hennes” og var kun for kvinner. Senere kjøpte den første eieren av H&M; Erling Persson Mauritz Widforss. (salg av herre- og barneklær). Da døpte han butikken om til Hennes & Mautiz.

H&M har åpnet nye butikker verden rundt hvert år. De startet i skandinavia og deres første butikk utenfor skandinavia var i London, senere Holland og Tyskland. Den dag i dag finnes det rundt 2500 butikker i 40 forskjellige land. Hennes & Mautiz har hele 94 000 ansatte.

Klærne blir designet av 140 forskjellige designere og de har nå flere samarbeidspartnere som har klærne sine i deres butikker. Flere kjendiser er også modeller og designere for Hennes & Mautiz. Butikkene består ikke bare av klær, men også mye annet.

Reiser du dit for å handle for en kveld ute med venner, eller kanskje et bryllup? Eller skal du bare på stranden? Uansett hva du skal kan du finne hele ditt antrekk i deres butikker. Siden de har undertøy, bikinier, klær, smykker og sminke. Og alt for en billig pris.Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania i 2012.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler