Helsekrise i Europa – Medisinsk krise i Syria

I takt med den stadig økende krisen i EU, utviklet en helsekrise seg over store deler av kontinentet. Mangel på legemidler rammet Hellas, der sykehusene ikke har råd til å ha tilstrekkelige medisinlagre. Legemiddelfirmaer verden over er motvillige til å selge medisiner til landet på kreditt. I Spania planlegger staten å redusere helsebudsjettene med 7 milliarder, og dette betyr at pensjonister må betale for medisinene sine for første gang siden 1986. 150 000 immigranter får ikke lenger gratis helsehjelp.

Tekst: Bente Puig

Medisinsk krise i Syria
President Bashar al-Assad er tidligere lege. Likevel har han sørget for militær kontroll av sykehusene, noe som har tvunget opposisjonen og sivile til å sette opp hemmelige sykehus.
http://www.spania24.no/alfaz-del-pi-gunnar-andersen-en-knalltoff-haugesundar/
Disse sykehusene har vært uten nok utstyr, fordi internasjonal humanitærhjelp har vært bannlyst i landet, og underbemannet, på grunn av en målrettet dreping av helsearbeidere.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler