Grense for betaling med cash i Spania

Regjeringen innfører en ny lov som forbyr betaling med kontanter på over 2500 euro mellom forretningsdrivende. Dette i kampen mot den svarte økonomien.

Tekst: Tom Bjørnø

Skal du betale større beløp enn dette, må betalingen gå via bank. De som blir tatt, må betale en bot på 25 prosent av beløpet. Hvordan myndighetene skal klare å kontrollere dette, opplyses det ingenting om. Tiltaket har også som mål å stoppe bruken av falske fakturaer selskaper imellom.

Regjeringen håper denne loven skal gi dem 8 milliarder ekstra i statskassen i året. Statsminister Rajoy opplyste at en ny lov mot skattesvindel vil bli vedtatt i statsråd neste fredag, og at cashbegrensningen vil bli en del av denne loven.Denne nyheten er tidligere publisert på nettsidene til Aktuelt Spania i 2012.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler