Glassfilter – siste nytt på bassengfronten

Det er stadig ny teknologi på svømmebassengfronten. Før var det sandfilter som var tingen, nå er det glassfilter.

TEKST: BENTE PUIG

Det spanske selskapet Camacho Group har kommet med et helt nytt filtreringssystem for svømmebasseng. BIOMA Active Filter Glass er laget av resirkulert glass og skal brukes istedet for sand, og i følge produsenten skal dette være enda mer effektivt enn sand.

De små glasskornene blir aldri utslitt og er derfor det eneste evigvarende fi ltreringssystemet som finnes på markedet i dag. Ved bruk av BIOMA Actice Filter Glass reduseres behovet for kjemikalier med hele 80 prosent uten å forsømme vannkvaliteten, tvert om. Med glasset kan man forhindre uønskede sideeffekter av klorbruk, og er derfor ideelt for de som reagerer på klor.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Glass fjerner omlag syv ganger så mange partikler enn sand, nettopp fordi glasset aldri blir slitt og mister effekt. Dette gjør også at vanntrykket er jevnt. Dermed blir slitasjen og energibruket på pumpesystemet mindre.

Produsenten lover umiddelbare og varige resultater. Ønskes mer informasjon om BIOMA filtersystem, kontakt svensktalende Charlotte på Sanden Pools, tel. 966866325.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler