Flying Dutchman i Alteas farvann

Europas aller beste regattister i klassen International Flying Dutchman befinner seg i Altea i forbindelse med Europe Flying Dutchman Championship 2012 i perioden 30. mars til 6. april.

Tekst: Bente Puig

Omlag 50 seilbåter deltar fra Sveits, Romania, Italia, Ungarn, Tyskland, Holland, Storbritania, Slovakia, Danmark og Spania. Regattaen foregår i Alteas farvann og organiseres av den nautiske klubben i Altea, foreningen Flying Dutchman og den spanske Seilbåtforeningen i samarbeide med seilbåtforeningen i Valencia, rådhuseti Altea og Hotel Kaktus i Albir.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Selve regattaen foregår i perioden 1. til 6. april fra 12.00 til 17.00. Vinneren blir tildelt tittelen Europa Champion, samt at de seks første får et kunstverk av Philippe Dupiereux. Dette er en anerkjent kunstner født i Belgia, jobbet i Holand og bosatt i Spania siden 1970. Hans arbeider består av fotografi er og maling. Han har reist verden over og holdt utstillinger med sine arbeider. Siste utstilling var i det kommunale biblioteket i Finestrat med utstillingen “Jugetes Payá”.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler