Flere kameraer og bilnummer-registreringer i Alfaz del Pi

Rådhuset i Alfaz del Pi installerer seks nye kameraer for videoovervåkning og registrering av bilnummer.

Tekst: Bente Puig

30 000 euro er satt av til å ferdigstille dette prosjektet som startet i 2007. Per i dag finnes 14 slike kameraer i byen. Disse har direkte tilknytning til sentralen i det lokale politiet. I første omgang skal alle 14 kameraene få installert en sensor for registrering av bilregistreringsnummer. Samtlige biler som ferdes i Alfaz del Pi vil bli registrert. Rådmann Toni Such melder at offentlige bygninger nå vil video-overvåkes med det nye systemet tilknyttet et Vimax nettverk.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Dette nettverket skal også knyttes til samtlige søppelkontainere i byen, slik at renholds-selskapet til enhver tid har kontroll over når det er på tide å tømme kontainerne for søppel. Kontainerne blir utstyrt med en sensor som gjør det mulig å se søppelnivået, og ruten kan legges opp etter dette. På denne måten regner rådhuset med å spare 102 646 euro.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler