Fjellklippen Penon de lfach i Calpe

SPANIA: Stranden i Calpe er ikke som andre strender ved Costa Blanca kysten! Fjellklippen Penon de lfach er selve symbolet på trolldomskrefter som utspilte seg her for mange hundre år siden.

Les også 11 topp severdigheter i Calpe

Fjellklippen på stranden i Calpe, har samme størrelse og formasjon som kløften i fjellet bak La Nucia og Alfaz del Pi. Det fortelles mange historier, legender og sagaer om hvordan denne fjellklippen har endt opp på strandlinjen i Calpe.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Det sies at en gang for veldig, veldig lenge siden, bodde det to troll i fjellet. Trollkjerringa var visstnok slem mot trollgubben. En dag ble trollet så sint på trollkjerringa, – han tok en stor stein ut av fjellet og kastet den langt av gårde. Steinen landet ved strandlinjen i Calpe, og er nå kjent som fjellklippen Penon de lfach.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

 

Fjellklippen i Calpe ruver 332 meter over havet, og er altså et symbol på trollgubbens sinne og vrede en gang for veldig lenge siden. Det er ikke vanskelig å forstå at den høyreiste fjellklippen er et svært populært område for ivrige klatrere. Utsikten fra klippen skal være magisk, nesten trolsk. Det er lite som minner om trollgubbens sinne og raseri, – nå fremstår Penon de lfach som en frodig og beskyttet  natur park.

 

Del dine trolldomshistorier i kommentarfeltet.

 


Dette innlegget er opprinnelig publisert av Anniken Hagen utgiver av reisebloggen Annikensverden.com. Ønsker du å publisere dine innlegg på www.spania24.no? Da kan du lese mer om hvordan publisere dine blogginnlegg her.
Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler