Feiret Dronning Beatriz av Holland i Alfaz del Pi

Ordfører i Alfaz del Pi Vicente Arqués ønsket nylig den hollandske befolkningen i kommunen til lykke med “Día de la Reina Beatriz” (den hollandske Dronning Beatriz dag).

Tekst: Bente Puig

2500 hollendere er registrert i manntalet i Alfaz del Pi, men man regner med at det faktiske antall hollandske beboere er mye høyere. Presidenten i den hollandske klubben, Hester Steenbergen, overrakte ordføreren et maleri i anledning dagen.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Det har alltid vært et godt forhold og samarbeide mellom kommunen og den hollandske klubben, som har eksistert i over 35 år.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler