Falkefødsel i Benidorm

Dyre- og fornøyelsesparken Terra Natura i Benidorm opplever stadig forøkninger blant sine dyr takket være iherdig laboratorisk arbeid med reproduksjon i fangenskap.

Tekst: Bente Puig

Det er første gang det blir lagt falkeegg i parken. De fem eggene ble straks lagt til inkubasjon med en jevn temperatur på 37 grader i 10 dager, som er den eksakte temperaturen eggene trenger for å klekkes. Etter 30 dager klekket eggene og falkeungene ble forenet med sine foreldre som sørger for mating og varme til ungene sine.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Det finnes 32 rovfugler av ti forskjellige arter i parken i dag, 2 storker og flere andre tropiske fuglearter. Den falketypen som nå har fått unger var de gamle egypternes favorittfugl. De er ekselente jegere og kan oppnå en hastighet på 200 km/t, og er dermed verdens raskeste rovfugl.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler