españa24

españa24 er en avis som utgis hver fjortende dag. Avisen distribueres langs hele kysten, fra Altea til Torrevieja og Murcia. españa24 oppsto midt i krisetider som en motpol til alt negativt fokus i norsk og spansk presse. Etter en sondering av markedet viste tendensen et klart behov for positive nyheter, og det er her avisen skiller seg ut fra andre publikasjoner. españa24 søker å formidle spanske nyheter sett med “spanske øyne”.

Selv om avisen formidler nyheter fra et Spania med økonomisk uro, er det “glad-stoffet” som preger avisen både innholdsmessig og utseendemessing.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Kontaktinformasjon españa24
Pl. Jaume I, 3 bajo
03580 Alfaz del Pi
Redaktør españa24: Bente Puig
Telefon: 966281996
Epost: info@espana24.no
Internett: www.espana24.no

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler