En million røykeslutt

Etter at forbudet mot røyking på offentlige steder ble innført i Spania 2. januar 2011, regner man med at rundt en million av Spanias innbyggere har stumpet røyken.

Tekst: Bente Puig

Dette viser tall fra forbundet Comité Nacional para la Prevención del Tabaquismo (CNPT). – Loven ble innført for å beskytte de ansatte i service-næringen mot passiv røyking på arbeidsplassen, uttaler forbundets president Francisco Rodríguez Lozano til Europa Press. Han mener at holdningen til røyk er endret blant folk, og at passiv røyking på arbeidsplassen har gått ned 90%. Salget av tobakk har de siste to årene gått ned med 15,9%. Når det gjelder helsemessig gevinst er det for tidlig å utarbeide rapporter, men tendensen viser færre sykehusinnleggelser for hjerteinfarkt og astma hos barn.

Trenger du leiebil? Garantert billigst
¨CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler