Elefant-spøk fra amerikansk guvernør

“Jeg har ridd på elefanter, men aldri skutt dem”, var guvernøren i Florida Rick Scotts første spøkefulle kommentar da han var på audiens hos Kong Juan Carlos nylig.

Tekst: Bente Puig

Guvernøren spurte selvfølgelig om kongens hofte som brakk under jaktturen i Afrika. Kongen tok kommentaren med fatning og hilste på guvernøren uten å kommentere utsagnet. Guvernør Rick Scott var i Spania for å promotere Florida som et interessant marked for spanske selskaper og investorer. Mange spanske firmaer og banker er representert i denne sørstaten.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Scott driver et statsfinansiert selskap som søker å fremme den økonomiske utviklingen i Florida. Han besøkte kongehuset sammen med sin kone Annette Scott, den amerikanske ambassadøren i Spania Alan Solomont, sekretær ved Enterprise Florida Inc. Gray Swoope, generaldirektøren i utenriksdepartementet Santiago Cabanas og den kubanske sukkerprodusenten José Fanjul. Sistnevnte har fått gullmedalje ved Instituto Español Reina Sofía, en organisasjon grunnlagt i 1954 i New York, som hvert år gir premie til den personen som gjør mest for å fremme spansk og syd-amerikansk kultur.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler