Dyrebeskyttelse overtas av banken og 500 liv står i fare

Dyrebeskyttelsen Sociedad Valenciana Protectora de Animales y Plantas (SVPAP), en kennel med 500 dyr, er på tampen til å bli beslaglagt av banken.

Tekst: Bente Puig

Innstramninger på den ene siden og forsinkelser i statlige tilskudd gjør at gjelden hos dyrebeskyttelsen bare vokser. Ledelsen ber nå folket om støtte for å slippe å avlive de 500 hundene og kattene som bor ved kennelen i Valencia.

Hvert tilskudd er kjærkomment uansett størrelse, sier ledelsen som ber innstendig om pengestøtte til videre drift. Ønsker du å bidra kan du overføre penger til dyrebeskyttelsens konto i Bancaja 2077.0083.17.3100448368. Pengegaver tas også imot direkte ved kennelen i Calle Palleter 55 i Valencia, Salida 12km 13,5 Pista de Ademúz i San Antonio de Benagéber.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler