Det årlige karnevalet igang i Torrevieja

Feiringen av årets karneval startet allerede i forrige måned med kroning av dronninger, og ball for de eldre og for de minste.

Tekst:Bente Puig

Den ordinære karnevalsparaden går søndag 3. februar, og starter kl. 16.30 på Plaza de María Asunción, går via Calle Ramón Gallud og ender opp i Calle Patricio Pérez. Etter paraden er det prisutdeling av beste kostyme ved det kom-munale teateret Teatro Municipal.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Påfølgende fredag, 8. februar, er det dags for karnevals-teater ved Teatro Municipal. For-estillingen starter kl. 21.00, og koster 5 euro per person. Billetter kan kjøpes i teaterets bil-lettluke tirsdag til fredag mellom kl. 11.00 og 13.00, eller inntil to timer før forestilling.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Karnevalsfeiringen avsluttes med natt-parade lørdag 9. februar. Paraden starter kl. 21.00 i Calle Patricio Pérez, går via Calle Ramón Gallud og ender opp på Plaza de María Asun-ción.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler