Boston-tragedien

Bombeattentatet ved Boston Marathon i april har rystet hele verden. Snarrådighet og godt samarbeid mellom beboerne i distriktet gjorde at den ene gjenlevende terroristen, Dzhokhar Tsarnaev fra Tsjetsjenia, til slutt ble funnet 20 timer etter angrepet.

Tekst: Bente Puig

Mer enn 1000 militære og 1150 politimenn bisto i jakten på gjærningsmennene. Innbyggerne ble oppfordret til å holde seg inne og ikke under noen omstendigheter gå ut mens den mest intense jakten foregikk. Naboene som ble intervjuet
fortalte at de hørte skyting rett utenfor husene sine. En av beboerne oppdaget at en av gjerdestolpene like ved der han bodde var brukket og med blodflekker. Han kontaktet politiet, som fant gjerningsmannen liggende såret i bakgården.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Brødrene som står bak attentatet ble funnet etter 20 timer. Den ene døde under flukten, og den andre ble hardt skadet da han prøvde å ta sitt eget liv med skudd i halsen. Han ble raskt brakt til sykehus med politieskorte. Så langt er 100 personer skadet og tre døde som følge av bombeattentatet.

President Obama gikk tidlig ut og sa at de ansvarlige skal tas og få sin straff. Han uttalte også at det gjenstår mange ubesvarte spørsmål i denne saken. Brødrene skal ha vokst opp i USA alene. Moren bor i Russland. Da hun ble oppringt med den forferdelige nyheten, svarte hun bare et begge guttene er uskyldige.

London Marathon gikk av stabelen søndag 21. april. Etter attentatet i Boston ble maratonet i London sikret med 40% flere politimenn og flere bombehunder. Alle tenkelige steder ble nøye undersøkt før løpet begynte. Før start stod alle de 36 000 deltakerne i stillhet for å minnes ofrene i Boston. De løp også med svart sløyfe på trøyene for å sympatisere med Boston-ofrene.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler