Begravelse i Spania – en noe grotesk utvikling

Én utgift som vi ikke kommer utenom, men som ofte de etterlatte må betale for er begravelsen. I Spania bruker man mange penger på begravelser.

Begravelsen finner først sted i kirken og deretter bæres kisten ut og blir satt inn i en nisje på kirkegården. – inn i en åpning som passer til kisten. Ofte settes det opp en tavle med bilde av avdøde og andre informasjoner. Den katolske kirken har tidligere ikke tillatt kremering, men nå er dette endret.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Men kirken sier klart ifra at asken må settes ned på kirkegården. Det er derfor ikke tillatt i den katolske kirken å strø asken ut i havet. Det er i det siste blitt flere kremeringer i Spania. ifølge sjefen for den spanske krematoriedelegasjonen er grunnen til dette økonomisk. “Tidligere valgte folk kremasjon av etiske grunner,” sier Senor Alfredo Perez til Aktuelt Spania, “men idag velger de kremasjon fordi det er billigere.”

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler