Arbeidsmesse utlyste 1000 ledige stillinger i utlandet

Onsdag og torsdag 13. og 14. mars ble det holdt en internasjonal arbeidsmesse i Madrid “ La Feria Internacional de Recruitment”, der 25 internasjonale selskaper tilbød i overkant av 1000 arbeidsplasser i utlandet.

Tekst: Bente Puig

De som hadde flest arbeidsplasser å tilby var Australia, New Zeland, Chile, peru, Brasil, Tyskland og Canada. Her ble utlyst ledige stillinger blant annet innen ingeniørbransjen, informasjonsteknologi, helse, finans og bedriftsrådgivning. Arrangøren av messen var selskapet “Working In” fra New Zeland som har over 13 års erfaring med internasjonale arbeidsmesser. Det var første gang selskapet arrangerte en slik messe i Spania.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Noen av selskapene som deltok på messen var Nystar, UTC Aero-space Systems, Stracon, Constructora el Sauce, ITL Engeneering, Michael Page International, KPMG, Instituto de empresa, Kolff Energía, Australian Education and Migration Solutions og Invenio. Australias utenriksdepartement var også tilstede, likeså “Prome-teo”-prosjektet til Ecuador, for å søke etter universitetesutdannede med doktorgrad til stillinger med svært høye lønnsvilkår og sosiale goder.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler