Amming mot psykiske problemer

Med morsmelkens antistoffer beskyttes barnet mot sykdommer. Nå har forskere ved Telethon instituttet i Australia funnet ut at barnas psykiske helse også har godt av morsmelk. Studien startet i 1989 og omfattet 2900 mødre.

Tekst: Bente Puig

Gruppen ble delt i to, der den ene gruppen ammet i et halvt år, og den andre i en kortere periode. Barna ble deretter fulgt frem til de ble 14 år.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

I løpet av denne perioden viste gruppen som hadde fått morsmelk mindre enn seks måneder en økt forekomst av psykiske problemer som angst, depresjon og atferdsproblemer.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler