Altea betaler renovasjonsavgiften for de eldre i kommunen

Den lokale regjeringen i Altea i Spania har vedtatt å fortsette å subsidiere renovasjonsavgiften for de eldre i kommunen. Alle som er over 65 år og registrert i manntallet i Altea, kan søke om støtte til å betale den kommunale renovasjonsavgiften.

Tekst: Bente Puig

Søknadsperioden er 1. august til 30. september. Søknad leveres kontoret «Atención al Cuidadano» (OAC) som ligger i 1. etasje i rådhuset i Altea. For å få støtten stilles det visse krav i tillegg til alder. Du kan ikke skylde tidligere renovasjonsavgifter. Bostandens årlige inntekter må ikke overstige 21809,02 euro. Kommunen har øremerket 40.000 euro til denne hjelpeordningen, 25% mer enn året før.

Leiebil Spania – Garantert billigst
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler