6,2 millioner arbeidsløse i Spania

Spanias arbeidsledighet steg til 27 prosent i første kvartal 2013, med totalt 6.202.700 personer. I provinsen Malaga, er 36,71 prosent av den yrkesaktive befolkningen på jakt etter en jobb. Dette er i henhold til den nyeste opplysningen fra EPA (‘Encuesta de Poblaciòn Activa’ eller undersøkelse av mennesker i stand til å arbeide) som ble offentliggjort torsdag av National Institute of Statistics.

Tekst: Costanytt

I løpet av de tre første månedene av 2013, har 8800 mennesker i Malagas slik at tallet på arbeidsløse i provinsen nå er 284.000. De faktisk tallene er imidlertid større enn antydet. I første kvartal av året mistet nemlig 14 900 personer i Malaga jobbene sine. Antallet arbeidsløse som er registrert har ikke økt mange fordi det har vært en nedgang i den aktive befolkningen, eller de som har muligheten til å arbeide.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Sammenlignet med resten av Andalucía, har Malaga ikke gjort det altfor dårlig. De tre provinsene har mer enn 40 prosent arbeidsledighet er: Almería, Huelva og Jaén. Bare Sevilla og Cordoba, med 33,10 prosent og 33,29 prosent, har lavere arbeidsledighet enn Malaga.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler